Mentální koučink duševní pohody

Setkání s mentálním koučem – termíny dle domluvy

Během setkání se v komunikaci s klienty běžně dostáváme k různým tématům jejich každodenního života, ať už pracovního či rodinného, volnočasového atd. Často se objevuje i potřeba řešit různé či touha po dalším rozvoji klienta apod. A vše dohromady se někdy může zdát poněkud obtížné či dokonce nedosažitelné, následně pak potažmo rovněž způsobující celkovou mentální (popř. i fyzickou) nepohodu.

Mentální koučink nabízí možnost – učit se znovu a lépe naslouchat a následně i jednat na základě naší přirozené intuice. Prostřednictvím povídání a různých drobných časově nenáročných “pozorování” a “mentálních cvičení” vede koučink ke znovuobjevování lásky a porozumění – duševního klidu a pohody, které máme všichni v sobě neustále k dispozici, jen mnohdy poněkud “překryté” naším dosavadním vzděláváním, výchovou i životními zkušenostmi. Nikdy jsme je ale ve skutečnosti “neztratili”, a když začneme postupně opět více “vidět” a vnímat tyto naše pozitivní myšlenky propojené s pocity, začnou se nám otevírat nové – čerstvé možnosti – nápady a příležitosti – zázraky 🙂 – 100% spolehlivě, jen ne zcela předpověditelně.

Na těchto setkáních můžete tedy využít tuto jedinečnou možnost mentálního koučinku duševní pohody a posouvat se tak a dále rozvíjet– dle mých zkušeností – v oblasti pro náš život většinou poněkud opomíjené, a přesto tolik důležité pro naše štěstí a spokojenost mentální – duševní pohodu. 🙂

 

Na setkání s Vámi a práci na Vašem mentálním rozvoji duševní pohody se těší 🙂

Marcela Krejčíková, mentální kouč

 

Termíny:
  • průběžný koučink (jednorázově a/či v různých časových intervalech) – dle domluvy
Jak:
  • Ve Zbořeném Kostelci či ONLINE a/či jinak dle domluvy
Cena:
  • koučink   700,- Kč/45 min   či 800,- Kč/60 min   či   1200,- Kč/90 min
  • Výhodné balíčky k dispozici též.

 

Kontakt – rezervace:

tel. 728485227

email: krejcikova@akkrejcik.cz

Fb: Koučink Marcela Krejčíková

 

                   

 

 

Mgr. Marcela Krejčíková
Zbořený Kostelec 70
257 41 Týnec nad Sázavou

+420 728 485 227
krejcikova@akkrejcik.cz

Copyright © 2016-2024 Marcela Krejčíková
Ochrana osobních údajů